HEADLINES
Loading...

Στοματικό SΕΧ: Τα 3 οφέλη που δεν γνωρίζετε!

Όπως και ο αυνανισμός το στοματικό σeξ είναι ένα από τα θέματα ταμπού, τα οποία ακόμη και τα ζευγάρια δύσκολα συζητούν μεταξύ τους.

Ωστόσο, πολυάριθμες επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν ότι έχει ευεργετικές επιδράσεις όχι μόνο στους άνδρες, όπως ίσως θεωρείτε, αλλά και στις γυναίκες.

Δείτε τα οφέλη του στοματικού σeξ όπως έχουν προκύψει από δημοσιευμένες έρευνες σε επιστημονικές επιθεωρήσεις

Για άνδρες και γυναίκες: Κάνει την σeξοuαλική εμπειρία πιο ενδιαφέρουσα

Σύμφωνα με το ιατρικό δίκτυο «NetDoctor», το στοματικό σeξ είναι ένα απλό και αποτελεσματικό μέσο για την ερwτική διέγερση τόσο του άνδρα όσο και της γυναίκας και βοηθά να ξεπεραστεί η δυσκολία διέγερσης ή κορύφωσης.

Για τους άνδρες: Προληπτικό μέτρο κατά της απιστίας

Όπως δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Evolutionary Psychology», οι άνδρες «χρησιμοποιούν» το στοματικό σeξ ώστε η σύντροφός τους να παραμείνει πιστή. Η στρατηγική αυτή φαίνεται πως είναι αρκετά αποτελεσματική, καθώς εκτοξεύει την ικανοποίηση της γυναίκας από το σeξ αλλά και τη σχέση γενικότερα.

Για τις γυναίκες: Προστατεύει την καρδιά

Ολλανδοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες που επιδίδονται τακτικά στο στοματικό σeξ διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο προεκλαμψίας. Όπως δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Reproductive Immunology» πρόκειται για μία πάθηση που εκδηλώνεται στην εγκυμοσύνη και περιλαμβάνει την απότομη άνοδο της αρτηριακής πίεσης.