HEADLINES
Loading...

Τα μπισκότα που μεγαλώνουν το στήθοs της γυναίκας!

Πολλές γυναίκες εύχονται να μπορούσαν να τρώνε ό,τι επιθυμεί η όρεξή τους και το όποιο βάρος είναι να πάρουν να το παίρνουν κατευθείαν...στο στήθοs τους. Άλλωστε το κοινωνικό στερεότυπο που θέλει την γυναίκα να είναι πολύ αδύνατη αλλά ταυτόχρονα να έχει μεγάλο στήθοs καλά κρατεί.

Τώρα, μια εταιρεία από την Ιαπωνία, έρχεται να "υποσχεθεί" στις γυναίκες ότι τα μπισκότα που κατασκευάζει μπορούν να αυξήσουν το νούμερο του σουτιέν που φοράνε!

Πρόκειται για τα μπισκότα που στο εμπόριο κυκλοφόρησαν με την ονομασία "F-Cup Cookies". Οι εταιρεία ισχυρίζεται ότι η κατανάλωση μόλις δύο μπισκότων την ημέρα θα επιφέρει δραστικές αλλαγές στο μέγεθος του στήθουs της γυναίκας και ήδη στις ασιατικές χώρες γνωρίζουν κάνουν θραύση στις πωλήσεις.

Το "μαγικό" συστατικό τους φέρεται πως είναι εκχύλισμα από το φυτό Pueraria Mirifica σε περιεκτικότητα 50mg ανά μπισκότο. Το συγκεκριμένο φυτό, το οποίο αναπτύσσεται εν αφθονία στην ανατολική Ταϊλάνδη, έχει παρόμοια μοριακή δομή με το οιστρογόνο που είναι γνωστό ως Miroestrol και το οποίο "μιμείται" τις βιολογικές ιδιότητες της γυναικείας ορμόνης.

Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη ότι το Miroestrol έχει παρόμοια επίδραση με τα οιστρογόνα στον άνθρωπο. Έχει επίσης διατυπωθεί η άποψη -αν και σε μια εξίσου αναπόδεικτη- ότι το εκχύλισμα Pueraria Mirifica μπορεί να ληφθεί για την αύξηση της όρεξης, το οποίο, αν αληθεύει, μπορεί να αυξήσει το μέγεθος του στήθουs ενός ατόμου μέσω της αύξησης του λίπους σε ολόκληρο το σώμα.