HEADLINES
Loading...

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν τώρα και σε smartphone πολυτελείας

Μετά το Smartphone έρχεται το... putinphone! Ενα καινούργιο και πανάκριβο κινητό θα κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά, το οποίο απευθύνεται σε φανατικούς οπαδούς του Βλαντίμιρ Πούτιν ή απλά, σε πάμπλουτους εκκεντρικούς: ένα χρυσό iphone με σκαλισμένη τη μορφή του ρώσου προέδρου!

Το καινούργιο iphone ή putinphone, όπως θα μπορούσε να το πει κανείς, το λανσάρει η ιταλική εταιρία πολυτελών ειδών Perla Penna και πωλείται στη διόλου ευκαταφρόνητη τιμή των 147,000 ρουβλίων (περίπου 4.352 δολάρια). Η πίσω πλευρά του τηλεφώνου είναι από χρυσό 18 καρατίων κι έχει πάνω της χαραγμένη τη μορφή του Πούτιν, το έμβλημα της ρωσικής ομοσπονδίας και τους πρώτους στίχους του ρωσικού εθνικού ύμνου.


Η Perla Penna, αν και ιταλική εταιρία, ποντάρει στον πατριωτισμό των πλούσιων Ρώσων. «Είναι η καλύτερη έκφραση πατριωτισμού», δηλώνει η εταιρία στο δελτίο τύπου για το νέο της προϊόν. Οσο για τον ρώσο πρόεδρο, λέει τα καλύτερα: «Ο πρόεδρος Πούτιν, ο ισχυρότερος άνθρωπος σύμφωνα με τα περιοδικά Forbes και Time, ήρθε για να γίνει το σύμβολο μιας νέας γενιάς, ένας ηγέτης γεμάτος θέληση και αποφασιστικότητα».

Σύμφωνα με μια τελευταία δημοσκόπηση από την Public Opinion Foundation, το 66% των Ρώσων επιθυμεί να συνεχίσει να είναι πρόεδρος ο Πούτιν για άλλη μια θητεία. Αυτό που δεν λέει το γκάλοπ, είναι πόσο από αυτό το ποσοστό συγκαταλλέγεται στους υποψήφιους αγοραστές του putinphone...