HEADLINES
Loading...

Ποιος είναι ο πιο μισητός άνθρωπος των social media;

Πόσες χώρες του κόσμου περνάνε κρίση; Όταν έχεις και κάποιο «καλόπαιδο» να σου τρίβει και στην μούρη ότι έχει λεφτά από τον μπαμπά και οποιοδήποτε τρόπο, και εσύ θα έκανες σχέδια για να του βουλώσεις το στόμα μια και καλή!

Ο λόγος για τον Param Sharma ο οποίος είναι ένας 18χρονος νεαρός με αμύθητη περιουσία , από το Νέο Δελχί και έχει καταφέρει να γίνει η πιο μισητή προσωπικότητα στα social media γιατί ποστάρει συνέχεια σε facebook, Instagram αλλά και twitter φωτογραφίες του με.. πόσα IPhone… με δεσμίδες λεφτά, με νερά εκατοντάδων δολαρίων που τα ρίχνει στην τουαλέτα για την πλάκα του, με τσάντες και ρούχα Luis Vuitton και σχόλια τύπου ««Η ζωή μου είναι σαν την Luis Vuitton. Όλοι την θέλουν»

Είναι να μην θέλεις να τον πνίξεις στο εμφιαλωμένο νερό που σπατάλησε; Βέβαια από την άλλη, με όλα αυτά τα μηνύματα που του γράφουν από κάτω, τα οποία εκτός από βρισιές είναι και απειλητικά, θα περίμενε κανείς να τον διαγράψουν από «φίλο» τους και όμως ο εν λόγω κακομαθημένος νεαρός έχει χιλιάδες ακόλουθους…

Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε: