HEADLINES
Loading...

Βγήκε γuμνή να κάνει ηλιοθεραπεία και έγινε μποτιλιάρισμα!

Κυκλοφοριακό χάος προκάλεσε μια γυναίκα στην Βιέννη, η οποία μόλις βγήκε ήλιος στην κατά τα αλλά συννεφιασμένη πόλη, είπε να αδράξει την ευκαιρία και αποφάσισε να κάνει ηλιοθεραπεία γuμνή στο παράθυρό της.

Πέταξε λοιπόν τα ρούχα της και ξάπλωσε για να πάρει λίγο χρώμα, προκαλώντας απανωτά εγκεφαλικά σε γείτονες και περαστικούς.

Την γυναίκα απαθανάτισε με τη φωτογραφική του μηχανή ο Γκρέγκορι Σακάκι και όπως δήλωσε και ο ίδιος στην Daily Mail με το που την είδε ένιωσε ότι έπαθε ηλίαση.

Δεν ήταν όμως το μοναδικό… θύμα της καuτής Αυστριακής. Ένας μοτοσικλετιστής άρχισε να χαζεύει το γuμνό κορμί της με αποτέλεσμα να μην προσέχει στο δρόμο και να τρακάρει με μία άλλη μηχανή.

Μάλιστα ο καυγάς αποφεύχθηκε όταν ο απρόσεκτος οδηγός έδειξε στον άλλον το λόγο που δεν πρόσεχε στον δρόμο.

Σαν να μην έφτανε αυτό, προκλήθηκε κανονικό κομφούζιο με τα αυτοκίνητα να σταματούν μες στη μέση για να χαζέψουν την γuμνή γυναίκα, ενώ παρενέβη μέχρι και η αστυνομία για να επανέλθει η… τάξη.

Η γυναίκα μάλιστα παρά το χάος που προκάλεσε δεν πτοήθηκε καθόλου. Παρέμεινε για αρκετή ώρα στο παράθυρο και όταν πια έκρινε ότι είχε πάρει αρκετό… χρώμα, μπήκε και πάλι στο σπίτι της.

Star.gr