HEADLINES
Loading...

Βρετανία: Μεθυσμένος έσπασε το πόδι αστυνομικού! (Βίντεο)

Πρωτοφανή επίθεση από έναν μεθυσμένο, που τον έστειλε στο κρεβάτι του πόνου με σπασμένο πόδι, δέχθηκε αξιωματικός της βρετανικής αστυνομίας.

Ο τραυματισμός, μάλιστα, του 42χρονου Wilson - ο οποίος δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από τον 19χρονο Mohammed Labead την ώρα που ερευνούσε άλλη επίθεση έξω από νυχτερινό κλαμπ του Νόριτς - ήταν τόσο σοβαρός που χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση, ενώ για τις επόμενες έξι εβδομάδες θα κινείται με τη βοήθεια ειδικού μπαστουνιού.

«Έχω υποστεί μώλωπες και σπασμένα πλευρά, αλλά τίποτα σαν αυτό», ανέφερε ο άτυχος αστυνομικός συμπληρώνοντας: «Η πλειοψηφία των ανθρώπων θέλει να περάσει μία ήσυχη νύχτα, ωστόσο μερικοί “ψάχνονται” εναντίον των αστυνομικών. Τίποτα δε φαίνεται να είναι εκτός ορίων. Από λεκτική βία μέχρι σωματικές επιθέσεις».

Από την πλευρά του ο διοικητής της τοπικής αστυνομίας, πρόσθεσε: «Για να επιτεθεί κάποιος με αυτόν τον τρόπο, πόσο μάλλον σε αστυνομικό, είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα και η απόφαση του δικαστηρίου αποδεικνύει πως δεν θα ανεχθούμε μια τέτοια κατάπτυστη συμπεριφορά».

Ο νεαρός άνδρας καταδικάστηκε με φυλάκιση δύο ετών και τεσσάρων μηνών για την επίθεση...