HEADLINES
Loading...

Κι όμως, αυτός ήταν ο μεγάλος έρωτας της Βουγιουκλάκη, όχι ο Παπαμιχαήλ!

Αν δεν ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ο μεγάλος έρωτας της Αλίκης Βουγιουκλάκη τότε ποιος ήταν; Ο Μάκης Δελαπόρτας αποκαλύπτει τι του είχε εκμυστηρευτεί η αξέχαστη πρωταγωνίστρια.

Όσα χρόνια και αν περάσουν, οι άγνωστες πτυχές της ζωής της Αλίκης Βουγιουκλάκη συνεχίζουν να απασχολούν. Με τον Ήλιο της σε σύνοδο με τον ισχυρό Πλούτωνα στον Καρκίνο, το ζώδιο που το ρήμα που το αντιπροσωπεύει είναι το «θυμάμαι», η μεγάλη ελληνίδα ηθοποιός φαίνεται ότι γεννήθηκε για να κερδίσει τις καρδιές του κόσμου και να μείνει αξέχαστη! Το αστέρι της με το πέρασμα του χρόνου δε σβήνει, αντίθετα επανέρχεται στο προσκήνιο συνεχώς.

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα, δείχνει ότι το μυστήριο που επικρατεί τόσο γύρω από την προσωπικότητά της όσο και από την ερωτική της ζωή θα ασκεί εσαεί μια ατελείωτη... κρυφή γοητεία. Αυτό τον καιρό η εν λόγω όψη είναι ενεργοποιημένη από τον πλανήτη της εξάπλωσης και του «ανοίγματος», τον Δία.

Σε αυτά τα πλαίσια, ο Μάκης Δελαπόρτας, αποκαλύπτοντας αθέατες πτυχές από τη ζωή διασήμων σταρ του ελληνικού σινεμά, μίλησε και για μια άγνωστη λεπτομέρεια της ερωτικής ζωής της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

«Αλίκη Βουγιουκλάκη... Η star, η λαμπερή, η απόμακρη, η τελειομανής και για κάποιους η πολύ σκληρή. Για μένα όμως και τους ανθρώπους που αγαπούσε ήταν μια αγκαλιά. Ο μοναδικός άνδρας που αγάπησε αληθινά στην ζωή της ήταν ο Γιώργος Ηλιάδης. Αυτό ήταν κάτι που μου το είχε εκμυστηρευθεί. Ίσως γιατί ήταν ο άνδρας που τον ήθελε πολύ και δεν μπορούσε να τον έχει, καθώς λίγο μετά το γάμο τους αποφάσισε να επιστρέψει στα παιδιά του και την άφησε. Και αυτό ήταν μια πληγή της Αλίκης που δεν έκλεισε ποτέ!


Και με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ; Με τον Δημήτρη Παπαμιχάηλ τους ένωσε η επαγγελματική επιτυχία. Ο κόσμος τους ήθελε πολύ. Ήταν το εμπορικό ζευγάρι του ελληνικού κινηματογράφου.

Θεωρώ ότι ήταν μια σχέση επαγγελματικής συναλλαγής, που στη δίνη της μεγάλης επιτυχίας και της δημοσιότητας υπήρξαν και τα πάθη και τα μίση με ερωτικό υπόβαθρο. Και οι δύο νομίζω ότι έπαιξαν αυτό το «παιχνίδι», το οποίο δεν τους βγήκε σε καλό».

Ακόμα κι αν πράγματι έτσι είχαν τα πράγματα, το αίνιγμα γύρω από την ερωτική ζωή της αξέχαστης ηθοποιού δεν λύνεται, αντίθετα, όπως προστάζει η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα, πυροδοτεί νέα ερωτήματα που... αυξάνουν το μυστήριο!