HEADLINES
Loading...

Ρωσίδες «βεβήλωσαν» μνημείο με το σeξι χορό τους (Βίντεο)

Νομικές κυρώσεις αντιμετωπίζει μια ομάδα χορευτριών από τη Ρωσία, η οποία κατηγορείται για βεβήλωση μνημείου με το σeξι χορό της!

Οι Ρωσίδες χορεύτριες, μάλιστα, έδωσαν την παράστασή τους στο μνημείο που είναι αφιερωμένο στα θύματα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, την «Ημέρα της Νίκης» (Victory Day), κατά την οποία γιορτάζεται η παράδοση της ναζιστικής Γερμανίας στη Σοβιετική Ένωση.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, τα - νεαρής ηλικίας - κορίτσια ταξίδευαν στο Novgorod με το δάσκαλο του χορού τους, ενώ έψαχναν μια ιδανική τοποθεσία για να «εκτελέσουν» τη χορογραφία τους. Δεν είχαν ιδέα ότι την εντόπισαν στο τοπικό μνημείο για τη «Victory Day».

«Παίρνω πάνω μου όλο το φταίξιμο ως δάσκαλό τους. Βρίσκομαι στην πόλη τέσσερα χρόνια, ωστόσο δε τη γνωρίζω ακόμα καλά. Δεν είχα ιδέα τι είδους μνημείο ήταν. Τα κορίτσια έκλαψαν όταν έμαθαν για το λάθος μας και την αρνητική δημοσιότητα που πήρε. Είμαστε ακόμα αναστατωμένοι. Ζητήσαμε συγγνώμη γιατί δεν είχαμε πρόθεση να προσβάλλουμε κανέναν. Ήταν μια μεγάλη παρεξήγηση», ανέφερε ο 24χρονος Elisavet Kostinaya.

Οι Αρχές φέρεται να πήραν κατάθεση από το δάσκαλο χορού και τα κορίτσια, προκειμένου να αποφασίσουν αν θα τιμωρηθούν…