HEADLINES
Loading...

Οι αιώνιοι «εχθροί» έγιναν αγαπημένοι φίλοι (Βίντεο)

Με την πρώτη ματιά, η Ralphee μοιάζει σαν κάθε άλλο γατί: τρυφερη, παιχνιδιάρα πονηρή. Δεν είναι δύσκολο όμως να αντιληφθεί κανείς πως δεν είναι όπως τα άλλα γατιά. Γιατί η Ralphee πάσχει από μια ασυνήθιστη νευρολογική διαταραχή, υποπλασία της παρεγκεφαλίδας, που έχει ως αποτέλεσμα να τινάζει το κεφάλι της, να πηδάει ανεξέλεγκτα ή να πέφτει χωρίς λόγο.

Για καλή της τύχη όμως έχει βρει ένα προστάτη- φύλακα άγγελο: τον Max. Στην περίπτωσή τους οι αιώνιοι «εχθροί» του ζωικού βασιλείου, ο σκύλος και η γάτα, διαψεύδουν την ιστορία και γίνονται πολύ καλοί φίλοι. Και μάλιστα από την πρώτη στιγμή που η Ralphee διασώθηκε και βρέθηκε να ζει με τον Max στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας.

Ο ιδιοκτήτης της Ralphee λέει πάντως, σύμφωνα με τη DailyMail, πως είναι χαρούμενη, της αρέσουν τα χάδια και προκαλεί… σαματά όπου κι αν βρεθεί, ενώ ο Max είναι πολύ προστατευτικός απέναντί της.

«Από τότε που φέραμε τη Ralphee στο σπίτι, ο Max δεν απομακρύνεται ποτέ. Φαίνεται να την κοιτά πάντα με περιέργεια και να την προσέχει. Η Ralphee γίνεται πιο πονηρή μέρα με τη μέρα και της αρέσει να παρακολουθεί τον Max», εξηγεί.

Σύμφωνα με τη DailyMail, τα αιλουροειδή με τη διαταραχή αυτή δεν πονούν και το προσδόκιμο ζωής τους είναι ίδιο με κάθε άλλου. Έχουν επίσης ίδια επίπεδα ευφυΐας αν και είναι κάπως πιο εξαρτημένα από τον άνθρωπο ή άλλα ζώα, όπως εν προκειμένω η Ralphee από τον Max, με τον οποίο έχει αναπτύξει έναν πολύ ισχυρό δεσμό.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο






newsbeast.gr