HEADLINES
Loading...

Ο αδιόρθωτος Ρόμπερτ Ντε Νίρο εισέβαλε σε ξένο σπίτι για να δει αγώνα του Μουντιάλ

Έφοδο σε ξένο σπίτι έκανε ο Ρόμπερ Ντε Νίρο για να παρακολουθήσει τον αγώνα των ΗΠΑ με τη Γερμανία για την πρόκριση στους 16 του Μουντιάλ.

Ο διάσημος ηθοποιός βρισκόταν, την Πέμπτη, σε γειτονιά του Μπρούκλιν συμμετέχοντας στα γυρίσματα της νέας ταινίας του «The Intern», αλλά το μυαλό του βρισκόταν στον κρίσιμο αγώνα της εθνικής των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο.


«Ο πρωταγωνιστής μας, κ. Ντενίρο θα ήθελε να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου σήμερα στις 12:00» ανέφερε ένα email που έφτασε από τη Warner Bros στο διαχειριστή κτηρίου της γειτονιάς και συνέχιζε «Θα μπορούσαμε να τοποθετήσουμε μια μικρή δορυφορική κεραία στην ταράτσα του κτηρίου, το συντομότερο δυνατόν, και να τραβήξουμε ένα καλώδιο στο δρόμο για να ικανοποιήσουμε το αίτημά του;»


Όπως ανέφερε ένας γείτονας στο Business Insider, τελικά ο Ντε Νίρο κατέληξε σε διαμέρισμα της περιοχής, όπου είχε στηθεί κερκίδα για το παιχνίδι, αφού τα μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου ξεχύθηκαν στη γειτονιά αναζητώντας «ανάδοχη» οικογένεια που θα μπορούσε να φιλοξενήσει τον ηθοποιό για 90 λεπτά τον ηθοποιό.