HEADLINES
Loading...

Οι μεγάλοι εραστέs... τρώνε τα νύχια τους - Τα 13 σημάδια που δείχνουν τις σeξοuαλικές συνήθειες των ανδρών

Οι κινήσεις και οι συνήθειες ενός άνδρας δείχνουν πολλά περισσότερα από όσα μπορεί να σκεφτεί μια γυναίκα στο πρώτο ραντεβού. Φανερώνουν ακόμη και το αν πρόκειται για καλό εραστή ή αν μπορεί να ευδοκιμήσει μια σχέση.

Ιδού τα 13 «μυστικά» σημάδια που μαρτυρούν αν αξίζει το κόπο να υπάρξει και δεύτερο ραντεβού με έναν άνδρα:

Τρώει τα νύχια του
Οι άνδρες που επιδίδονται σε αυτή την κακή συνήθεια έχουν την τάση να ωθούν τον εαυτό τους στα άκρα - εξ ου και το άγχος που τους κάνει να τρώνε τα νύχια τους- κάτι που συνήθως ισοδυναμεί με πάθος. Μπορεί να μην φαίνεται ελκυστικά τα φαγωμένα νύχια, κρύβουν ωστόσο έναν μεγάλο εραστή.

Έχει σκύλο
Ο σκύλος αποτελεί την απόδειξη ότι ο άνδρας συνηθίζει να βάζει τους άλλους πάνω από τον εαυτό του (θετικό για το κρεβάτι). Ο συμβιβασμός του, ωστόσο, με τις τρίχες και τα σάλια του σκύλου μέσα στο σπίτι φανερώνει ότι δεν είναι και λάτρης της υγιεινής (αρνητικό για το κρεβάτι).

Δεν είναι ο «Μπραντ Πιτ»
Αν διαθέτει μέτρια εμφάνιση τότε σίγουρα δεν είναι συνηθισμένος να περιστοιχίζεται από γυναίκες που τον πολιορκούν. Έτσι, λοιπόν, εκείνη που θα το κάνει πιθανότατα να την έχει στα πούπουλα.

Γράφει καλλιγραφικά
Ο γραφικός χαρακτήρας δείχνει πολλά και για τον πραγματικό χαρακτήρα του ανθρώπου. Οι καλλιγραφίες, σύμφωνα με τους ειδικούς, κρύβουν ανθρώπους με υψηλή λίμπιντο και πολλή φαντασία.

Μυρίζει...μεθυστικά
Η μυρωδιά ενός ανθρώπου αποτελεί βασικό δείκτη έλξης για το αντίθετο φύλο. Έτσι όσο περισσότερο αρέσει σε μια γυναίκα η μυρωδιά ενός άνδρα τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες για σeξοuαλική συμβατότητα ανάμεσά τους.

Στέκεται στο... ύψος του
Η στάση σώματος ενός άνδρα είναι ενδεικτική για το αν είναι τεμπέλης. Αν στέκεται ευθυτενής, κρατώντας κάτω τους ώμους και μέσα την κοιλιά του, τότε πρόκειται για άνθρωπο που του αρέσει να καταβάλει προσπάθεια. Η καλή στάση σώματος, επίσης, φανερώνει άτομο που είναι σίγουρο για τον εαυτό του.

Σπάει πλάκα με τον εαυτό του
Το χιούμορ και ειδικά ο αυτοσαρκασμός είναι δείγμα ανθρώπου που δεν παίρνει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά και δεν θεωρεί ότι είναι το κέντρο του σύμπαντος.

Μιλάει ξένες γλώσσες
Είναι καλό σημάδι εάν ένας άνδρας μιλάει πάνω από μία γλώσσα, διότι αυτό συνεπάγεται ευφυΐα και προσπάθεια. Κρύβει έναν πρόθυμο άνθρωπο που ξέρει να δουλεύει σκληρά προκειμένου να ανταμειφθεί. Πρόκειται για υπέροχο χαρακτηριστικό εάν πρόκειται για μακροχρόνια σχέση.

Του αρέσει να «γκαζώνει»
Αν στο άνδρα αρέσει να τρέχει με το αυτοκίνητο, απλά δέστε τη ζώνη σας και απολαύστε τη βόλτα. Οι λάτρεις της ταχύτητας είναι συνήθως και παθιασμένοι εραστές.

Είναι «προγραμματισμένος»
Ο άνδρας που ακολουθεί με μαθηματική ακρίβεια κάθε μέρα το ίδιο πρόγραμμα είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ακολουθεί και την ίδια σeξοuαλική ρουτίνα. Δεν αναμένονται εκπλήξεις από μέρος του στο κρεβάτι. Χαρακτηρίζεται μόνο από ... προβλεψιμότητα.

Είναι αυτοκόλλητος με τους φίλους του
Αν ένας άνδρας είναι όλη μέρα με τους κολλητούς του, ενδεχομένως να τα βρει «μπαστούνια» όταν βρεθεί μόνος και πρέπει να λειτουργήσει ως μονάδα. Αυτός ο τύπος απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες που θέλουν να είναι κυρίαρχες στο κρεβάτι.

«Μιλάει» με τα χέρια
Οι έντονες κινήσεις ενός άνδρα με τα χέρια του ενώ μιλάει «μεταφράζονται» θετικά για το κρεβάτι. Δείχνουν έναν ευφάνταστο και δημιουργικό εραστή.

Έχει ευέλικτους αντίχειρες
Σύμφωνα με μια παλιά κινέζικη παροιμία οι ευέλικτοι αντίχειρες φανερώνουν περιπετειώδεις εραστέs. Εάν ο αντίχειρας ενός άνδρα μετά βίας μετακινείται λίγο πιο πέρα από την παλάμη του, τότε πρόκειται για έναν συντηρητικό εραστή. Όσο περισσότερο απομακρύνεται ο αντίχειρας από την παλάμη τόσο πιο προοδευτικός είναι στον τομέα του σeξ. Επίσης, όσο μεγαλύτερο μήκος και μέγεθος έχουν οι αντίχειρες του τόσο μεγαλύτερη είναι και η σeξοuαλική του ενέργεια. Οι μικροί αντίχειρες είναι κακό σημάδι. Όταν, όμως, βρίσκονται χαμηλά στο χέρι δείχνουν άνθρωπο που είναι αντισυμβατικός και άκρως περιπετειώδης στο σeξ.