HEADLINES
Loading...

Γuμνοί, ματωμένοι, βίαιοι και θυμωμένοι: Το πραγματικό Fight Club ανθεί στην Αγγλία και δεν έχει κανόνες

Τα ονόματά τους δεν είναι Σεθ, Ααρών, Τζέισον ή Τζέιμς. Όλοι τους ξέρουν με τις... ιδιότητές τους. Όπως: το «Σφυρί», ο «Χασάπης», το «Οπλοπολυβόλο» ή ο «Τσιγγάνος». Είναι τα μέλη του Fight Club. Όχι του κινηματογραφικού, αλλά αυτού που συμβαίνει στην πραγματική ζωή και στους δρόμους της Αγγλίας.

Είναι όλοι τους μποξέρ. Ημίγυμνοι, ματωμένοι, θυμωμένοι και δεν δίνουν λογαριασμό για τα χτυπήματά τους. Εδώ ο βασικός κανόνας είναι ένας: όλα επιτρέπονται. Νικητής αναδεικνύεται αυτός που έχει ριξει τον αντίπαλό του στο έδαφος, ανήμπορο να σηκωθεί.

Ένα πρόσφατο ντοκιμαντέρ εστίασε στις ζωές και στη δράση αυτής της ομάδας και μέσω της Daily Mail, λαμβάνουν επιπλέον δημοσιότητα. Τη χρειάζονται; Μάλλον όχι!

Οι περισσότεροι από τους... αθλητές είναι κλασικοί blue collars, δηλαδή εργάτες και στην καλύτερη περίπτωση τεχνίτες σε βιομηχανίες της Αγγλίας. Στις ελεύθερες ώρες τους, όμως, γίνονται πολεμιστές δίχως όρια.


Τα τελευταία χρόνια, όπως σημειώνει το ρεπορτάζ, το άθλημα τραβάει ολοένα και περισσότερους φαν, αλλά και πυγμάχους. Φυσικά απέχει πολύ από το να θεωρείται νόμιμο, αλλά αυτό ελάχιστα ενδιαφέρει τους ημίγυμνους πολεμιστές των δρόμων.