HEADLINES
Loading...

Πάτησε κατά λάθος την 16μηνών κόρη του με το αυτοκίνητο

Την μόλις 16 μηνών κόρη του πάτησε κατά λάθος έξω από το σπίτι τους ένας πατέρας, στο Δυτικό Γιορκσάιρ. Το άτυχο κοριτσάκι, που μόλις είχε μάθει να περπατάει, περιφερόταν στον κήπο και βρέθηκε πίσω από το αυτοκίνητο χωρίς να την αντιληφθεί κανείς.

Ο πατέρας της, Scott Pitts, έφευγε από το σπίτι με το αυτοκίνητό του χωρίς να αντιληφθεί την μικρή Angel με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει θανάσιμα.

Οι γείτονες έτρεξαν στο σημείο κι έκαναν απεγνωσμένες προσπάθειες να τη σώσουν. Η μικρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.


Σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός γείτονα, που δημοσιεύει η Dailymail: «Ο πατέρας είχε φύγει από το σπίτι και ξαφνικά γύρισε γιατί είχε ξεχάσει κάτι. Άνοιξε την αυλόπορτα και ξαφνικά ο σκύλος πετάχτηκε στο δρόμο. Η μητέρα βγήκε και άρχισε να κυνηγάει το σκύλο. Κανείς δεν είδε ότι την ίδια ώρα το μικρό κορίτσι, βγήκε από το σπίτι και περιφερόταν πίσω από το αμάξι. Ο πατέρας έβαλε μπροστά το αμάξι κι έκανε όπισθεν».


Ένας άλλος γείτονας είπε: «Οι γονείς είναι συντετριμμένοι. Παρόλο που πρόκειται για ατύχημα ο πατέρας δεν σταματάει να κατηγορεί τον εαυτό του».