HEADLINES
Loading...

Σταμάτησε να βοηθήσει τις πάπιες και προκάλεσε το θάνατο 2 ανθρώπων

Η Emma Czornobaj από το Κεμπέκ του Καναδά θέλησε να βοηθήσει ένα κοπάδι πάπιες, ωστόσο η καλή της πρόθεση είχε τραγικά αποτελέσματα

Η γυναίκα, που σταμάτησε σε έναν αυτοκινητόδρομο για να βοηθήσει ένα κοπάδι πάπιες, το 2010 καταδικάστηκε σε ισόβια καθώς προκάλεσε ένα θανατηφόρο τροχαίο.

Το δικαστήριο του Κεμπέκ την καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη καθώς όπως είπαν ήταν υπαίτια για το θάνατο 2 ανθρώπων από τροχαίο: ενός 50χρονου οδηγού μηχανής και της κόρης του.

Η μηχανή του 50χρονου Andre Roy, χτύπησε πάνω στο αυτοκίνητο που η 25χρονη Czornobaj είχε σταματήσει στην άκρη του δρόμου προκειμένου να βοηθήσει τις πάπιες. Τόσο ο 50χρονος όσο και η 16χρονη κόρη του βρήκαν ακαριαίο θάνατο.

Παρ' ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της τροχαίας που κατατέθηκαν στη δίκη, ο 50χρονος είχε υπερβεί το όριο ταχύτητας του δρόμου κατά τουλάχιστον 20 χλμ/ώρα, αυτό δεν έδωσε ελαφρυντικό στην 25χρονη Czornobaj.

Οι συνήγοροι της 25χρονης θα ασκήσουν έφεση ζητώντας να μην εκτίσει ποινή στη φυλακή καθώς δεν υπήρχε δόλος κατά το τροχαίο δυστύχημα.