HEADLINES
Loading...

Αυτές είναι οι 5 πιο ακριβοπληρωμένες πopνοστάρ

Τί είναι αυτό που ωθεί μία δυναμική και όμορφη γυναίκα να γίνει πopνοστάρ; Μα φυσικά τα χρήματα!

Η βιομηχανία πopνό είναι από τις πιο επικερδείς παγκοσμίως, κερδίζοντας δεκάδες δισ. δολ. ετησίως και αφήνοντας ένα μεγάλο ποσό κέρδους στις μεγάλες εταιρείες παραγωγής καθώς το προϊόν είναι...ελκυστικό σε πολύ κόσμο.

Κάθε χρόνο χιλιάδες νεαρά, όμορφα και “πολλά υποσχόμενα” κορίτσια, γίνονται μέρος αυτής της βιομηχανίας.

Όποια και αν είναι τα συναισθήματα που σας προκαλεί αυτή η βιομηχανία, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι αυτές οι 5 γυναίκες είναι οι πιο καλοπληρωμένες και διάσημες στο είδος τους.

5. Katie Morgan – 4.5 εκατ. δολ.


Η Katie Morgan είναι μία συνταξιούχος πλέον, πλούσια ποpvοστάρ. Εκτός από ποpvοστάρ, ήταν και παρουσιάστρια ενός ψυχαγωγικού σόου. Η είσοδος της στο χώρο του πopνό έγινε διότι αναγκάστηκε να βγάλει γρήγορα χρήματα για να πληρώσει την εγγύηση καθώς προφυλακίστηκε με την κατηγορία ότι μετέφερε μαριχουάνα από το Μεξικό στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η επιλογή της να γίνει ποpvοστάρ, της απέφερε πολλά εκατομμύρια.

4. Bree Olson – 5 εκατ. δολ.


Από το 2006 έως το 2013, η Bree Olson κέρδισε 5 εκατ. δολάρια από την συμμετοχή της σε 280 ταινίες πopνό. Θεωρήθηκε εκκολαπτόμενη πopνοστάρ καθώς ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία 20 ετών. Είναι επίσης γνωστή ως μία από τις ηθοποιούς που ζούσαν με τον Charlie Sheen το 2011 κατά τη διάρκεια της διαμάχης σχετικά με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών και την αναχώρηση του από την αμερικανική σειρά "Two and a Half Men".

3. Jesse Jane – 8 εκατ. δολ.


Η Jesse Jane είναι ένα αμιγώς αμερικανοφερμένο κορίτσι. Μεγάλωσε ως κακομαθημένη, πήρε μαθήματα χορού, ήταν η κεντρική μαζορέτα στο γυμνάσιο και αποφοίτησε το 1998. Αφήνοντας πίσω το Moore της Οκλαχόμα, η Jesse Jane (το πραγματικό όνομα της όνομα είναι Cindy Taylor) εμπνεύστηκε για την είσοδό της στην βιομηχανία πopνό μετά την ανάγνωση ενός άρθρου για την πopνοστάρ Tera Patrick. Αμέσως κάλεσε την εταιρεία παραγωγής Digital Playground να υπογράψει συμβόλαιο μαζί τους. Εκτός από το πopνό, η Jane έχει κάνει εμφανίσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης καθώς και έχει επενδύσει στην παραγωγή δικής της...βότκα.

2. Traci Lords – 7 εκατ. δολ.


Η Traci Lords ξεκίνησε την καριέρα της εν μέσω μιας διαμάχης καθώς ήταν μόλις 16 ετών. Ωστόσο, η Lords, όπως και άλλες διάσημες πopνοστάρ, προερχόταν από μια διαλυμένη οικογένεια, έχοντας δύσκολα παιδικά χρόνια, βιώνοντας σeξοuαλική κακοποίηση από το φίλος της μητέρας της και εγκαταλείποντας το γυμνάσιο. Δούλεψε και ως ηθοποιός στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και άνοιξε ακόμη και δική της εταιρεία παραγωγής.

1. Jenna Jameson – 30 εκατ. δολ.


Η Jenna Jameson είναι μία από τις πιο εμβληματικές πopνοστάρ. Ξεκίνησε ως ανήλικη sτripper, με φιλοδοξία να ακολουθήσει τα βήματα της, επίσης πopνοστάρ μητέρας της, στο Λας Βέγκας. Το ένα οδήγησε στο άλλο και μπήκε στην βιομηχανία πopνό με μεγάλη επιτυχία. Η Jenna Jameson δεν είναι μόνο ηθοποιός και μοντέλο αλλά έχει εκδώσει και δύο βιβλία, μια αυτοβιογραφία και ένα επιστημονικής φαντασίας. Είναι η διασημότερη πopνοστάρ της εποχής της καθώς και μία επιτυχημένη επιχειρηματίας.

kamikaze.gr