HEADLINES
Loading...

Μιλούσε στο κινητό με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη! (Βίντεο)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι θαμώνες μίας μεγάλης αλυσίδας fast food στη Νέα Υόρκη, όταν είδαν ξαφνικά μπροστά τους έναν άνδρα να κυκλοφορεί με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη και την ίδια ώρα εκείνος να μιλά στο κινητό.

Ο άγνωστος, ηλικίας περίπου 50 ετών, λίγα δευτερόλεπτα πριν είχε μαχαιρωθεί σε συμπλοκή έξω από το κατάστημα στην περιοχή Τζαμάικα του Κουίνς.

«Το θύμα ήταν μαχαιρωμένο στην πλάτη αλλά κατάφερνε να περπατάει στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια μπήκε στο εστιατόριο με το αίμα να βγαίνει από την πληγή του πάνω στη μπλούζα του», δήλωσε άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

Και συνέχισε: «Μιλούσε στο τηλέφωνο και τον άκουσα αρκετά καλά. Πρέπει να απευθυνόταν σε κάποιο μέλος της οικογένειάς του ή σε κάποιο πολύ αγαπημένο του πρόσωπο διότι του έλεγε ότι ίσως είναι η τελευταία φορά που μιλάει μαζί του».

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία ενώ ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη αλλά σταθερή. Η αστυνομία αναζητά δυο άνδρες που σύμφωνα με πληροφορίες σχετίζονται με τον σοβαρό τραυματισμό του θύματος.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο...