HEADLINES
Loading...

Αυτό είναι το μοναδικό υποβρύχιο ξενοδοχείο στον κόσμο… (Βίντεο)

Το ξενοδοχείο «Jules Undersea Lodge» που βρίσκεται σε βάθος 6,5 μέτρων στο νησί Key Largo, στην Φλόριντα, είναι το μοναδικό υποβρύχιο ξενοδοχείο του κόσμου και για να πάει κανείς ως εκεί θα πρέπει να γνωρίζει κατάδυση.

Το εσωτερικό των δωματίων έχει συμπιεσμένο αέρα και δεν υπάρχει περίπτωση να μπει νερό μέσα στα δωμάτια, τα οποία διαθέτουν την πολυτέλεια ενός πεντάστερου ξενοδοχείου.


Το πολυτελές σαλόνι του κάθε δωματίου δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα σαλόνια στις πολυτελείς σουίτες των συμβατικών ξενοδοχείων, ενώ σε κάθε υπνοδωμάτιο υπάρχει τηλέφωνο και συσκευή DVD.


Για το φαγητό των τυχερών πελατών του, το καταπληκτικό ξενοδοχείο διαθέτει εξοπλισμένη κουζίνα σε κάθε δωμάτιο, αλλά υπάρχει και η δυνατότητα οι πελάτες να παραγγείλουν πίτσα που θα φθάσει μέχρι την πόρτα τους με ένα delivery boy, δύτη!

Από τα τεράστια παράθυρα των δωματίων τους μπορούν οι επισκέπτες να δουν τη μαγεία του βυθού, πολλά αγγελόψαρα και άλλα τροπικά ψάρια που κατοικούν στους γύρω υφάλους.



Η διαμονή σε ένα δίκλινο δωμάτιο για ένα βράδυ κοστίζει περίπου 615 ευρώ, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να μη διανυκτερεύσει κανείς και απλά να ξεναγηθεί για κάποιες ώρες στο ξενοδοχείο με 110 ευρώ το άτομο!