HEADLINES
Loading...

Επιστρέφει στο «τριφύλλι» ο Καραγκούνης

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό. Από τις επαφές του 37χρονου μέσου με τον Γιάννη Αναστασίου και τον Νίκο Νταμπίζα προέκυψε επί της ουσίας συμφωνία, ενώ στην τελευταία τους επαφή έγινε συζήτηση και για το οικονομικό, κάτι που δεν είχε συμβεί έως τώρα. Ούτε σε αυτό το κομμάτι φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα. Άλλωστε, στην προηγούμενη του επιστροφή στον Παναθηναϊκό το 2007, ο «Κάρα» δεν είχε… κολλήσει στο οικονομικό, παρότι έκανε συμβόλαιο με καλές αποδοχές, είχε απορρίψει προτάσεις από το εξωτερικό με περισσότερα χρήματα. Επιπλέον, δεν δημιούργησε κανένα θέμα με οφειλόμενα και δέχθηκε όλους τους διακανονισμούς που του πρότεινε ο σύλλογος.

Ο αρχηγός της Εθνικής έχει αυτή τη στιγμή το μυαλό του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, το οποίο ξεκινάει στις 12 Ιουνίου και δύο ημέρες μετά για την Ελλάδα. Πάντως, η μεταγραφή του θα ανακοινωθεί πριν την έναρξη της διοργάνωσης και θα αποτελέσει το δεύτερο απόκτημα των «πρασίνων» ενόψει της σεζόν 2014-15, καθώς θα έχει επισημοποιηθεί νωρίτερα αυτή του Μπούρμπου. Εκτός αν προκύψει και πάλι πρόβλημα με την εκδίκαση της προσφυγής του.

Δύσκολα θα γίνει άλλη κίνηση για τα χαφ. Εκτός αν φύγει κάποιος παίκτης. Τις περισσότερες πιθανότητες για να αποτελέσει παρελθόν έχει ο Αμπέντ, καθώς τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν τα δημοσιεύματα από Αγγλία μεριά, που τονίζουν πως θα πάρει δεύτερη ευκαιρία από τη Νιούκαστλ. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα περιμένουν λίγο ακόμη το θέμα του Αλγερινού μέσου, αλλά εάν τελικά δεν σημειωθεί θετική κατάληξη, ο Ντάρεν Άμπροουζ, που φέτος αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης ως δανεικός από την Μπέρμιγχαμ είναι ο πρώτος υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει. Μάλιστα, ο 30χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Championship και ο Νταμπίζας του έχει πει να περιμένει λίγο ακόμα, ώστε να ξεκαθαρίσει αν θα του κάνει πρόταση το «τριφύλλι».

Από εκεί και πέρα, είναι σίγουρο πως θα αποκτηθεί ένας στόπερ και ένας ακραίος χαφ.

Πηγή: sport-fm.gr