HEADLINES
Loading...

Ανήλικος σκηνοθέτησε την απαγωγή του για να μην πάει ...οδοντίατρο

Ας είμαστε ειλικρινείς, όλοι όταν ήμασταν παιδιά, κάναμε τους άρρωστους για να μην πάμε σχολείο, είχαμε φανταστικούς φίλους και δημιουργούσαμε ιστορίες, τις οποίες χρησιμοποιούσαμε σαν δικαιολογίες, για να αποφύγουμε την ενοχλητική θεία…

Ένα αγοράκι από την Γαλλία, όμως, μάλλον το παράκανε, καθώς, άφησε τη φαντασία του ανεξέλεγκτη... σκηνοθετώντας την ίδια του, την απαγωγή. Και όλα αυτά γιατί δεν ήθελε να πάει στον οδοντίατρο!

Όλα ξεκίνησαν, όταν οι άντρες της αστυνομίας, τον βρήκαν, να κρύβεται στο χωριό, Saint Gervais, λίγο πιο έξω από το Παρίσι.

Τότε, ο μπόμπιρας για να αποφύγει και το κατσάδιασμα από τους ανήσυχους γονείς, είπε ότι κρυβόταν από έναν άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να τον απαγάγει, πριν λίγη ώρα, στην κοντινή πόλη, Bagnols, ενώ ήταν καθοδόν για τον οδοντίατρο.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έβγαλε από το μυαλό του και την... εικόνα του «φανταστικού» δράστη. Ήταν, λέει, ένας 30αρης, ψηλός, ιδιαίτερα μυώδης, με μια χαρακτηριστική ουλή στο μάγουλο.

Για ένα μήνα, οι αρχές αναζητούσαν τον «επικίνδυνο» δράστη, χωρίς επιτυχία.

Για αυτόν τον λόγο, τον κάλεσαν και πάλι στο τμήμα, για συμπληρωματική κατάθεση.

Ο πιτσιρικάς φαίνεται δεν άντεξε να λέει άλλα ψέματα και «έσπασε», ομολογώντας ότι η ιστορία ήταν απλά ένα ψέμα για να αποφύγει τον οδοντίατρο.