HEADLINES
Loading...

Έβγαλε… τσεκούρι και επιτέθηκε σε αυτοκίνητο με παιδιά (Βίντεο)

Τον είδαν να σταματάει το αμάξι του, να βγαίνει από αυτό και να εμφανίζει ένα τσεκούρι. Η επόμενη κίνηση του ήταν να χτυπήσει με αυτό το πίσω αυτοκίνητο σαν να ήταν… δέντρο και ήθελε να το κόψει. Κι όμως δεν πρόκειται για σενάριο, αλλά για πραγματικό περιστατικό που συνέβη στη Ρωσία.

Ένας οδηγός τσαντίστηκε με έναν άλλο που ερχόταν από πίσω του σε έναν αυτοκινητόδρομο της Αγίας Πετρούπολης και μια μικρή παρεξήγηση οδήγησε σε ένα σοκαριστικό συμβάν. Ο μεσήλικας (ο γκριζομάλλης που φαίνεται στις φωτογραφίες και στο βίντεο) έβγαλε από το πορτμπαγκάζ του Land Cruiser που οδηγούσε ένα τσεκούρι και με αυτό κατάφερε τρία χτυπήματα στο όχημα που επέβαινε ένας νεαρός πατέρας με τα δύο παιδιά του.

Όταν ο άνδρας άρχισε να χτυπά το Audi που βρισκόταν στο δρόμο, ένα κοριτσάκι εφτά χρονών –που βρισκόταν μέσα στο αμάξι- άρχισε να ουρλιάζει και να κλαίει, καλύπτοντας το πρόσωπο του με τα χέρια του από τον τρόμο. Μια γυναίκα –πιθανότατα η σύζυγος του δράστη, όπως αναφέρει η Daily Mai- άρχισε να ικετεύει τον… ξυλοκόπο με το τσεκούρι να σταματήσει, προτού συμβεί τίποτα χειρότερο και τραυματιστεί κάποιος.

Αφού σταμάτησε να χτυπά το αυτοκίνητο, το Audi γκάζωσε για να φύγει, αλλά ο εξαγριωμένος Ρώσος δεν έλεγε να ηρεμήσει. Άρχισε να κυνηγά το αμάξι και ένας μάρτυρας ειδοποίησε την αστυνομία. Η τελευταία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για να βρει τον άνδρα με το τσεκούρι, ο οποίος εγκατέλειψε τον τόπο του συμβάντος αφότου έφυγε το αυτοκίνητο που είχε βάλει ως στόχο.