HEADLINES
Loading...

Κορνουάλη: Καρχαρίας παραλίγο να καταπιεί κολυμβητή! (Βίντεο)

Τις στιγμές αγωνίας που έζησε ένας κολυμβητής όταν αισθάνθηκε πως θα γινόταν το επόμενο γεύμα του καρχαρία που ερχόταν κατά πάνω του με ανοικτό το στόμα, κατέγραψε υποβρύχια κάμερα!

Ο 31 ετών Lew Smart απολάμβανε τον ήλιο και τα νερά της Κορνουάλης, στη Μεγάλη Βρετανία, όταν εντόπισε ένα πτερύγιο να πλησιάζει απειλητικά προς το μέρος του.

Αντί ωστόσο να πανικοβληθεί και να αντιδράσει προς… (υποτιθέμενη) ασφάλειά του, όχι μόνο έμεινε (ψύχραιμος δεν το λες) άγαλμα, αλλά θεώρησε πως είναι καλή ιδέα να απαθανατίσει τις στιγμές. Να αφήσει τουλάχιστον κάτι πίσω του!

Η αλήθεια, πάντως, είναι πως αναγνώρισε ότι δεν διέτρεχε κανέναν (;) κίνδυνο από τον 4,5 μέτρων δολοφόνο των ωκεανών με τον οποίο ήρθε αντιμέτωπος, καθώς το συγκεκριμένο είδος είναι ο… φλώρος της οικογενείας, από τη στιγμή που τρέφεται με πλαγκτόν και μικροσκοπικά ψάρια! Ως εκ τούτου θεωρείται ακίνδυνος για τον άνθρωπο!

Όπως και να έχει όμως μια τεράστια τρομάρα την παίρνει κανείς. Ειδικά αν αναλογιστεί πως ένα κούνημα της ουράς του είναι ικανό να ανατρέψει ακόμα και μικρή βάρκα. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που ήταν και πεινασμένος!

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο: