HEADLINES
Loading...

Ποιος μπλέκει τους γονείς της μικρής Μαντλίν στην εξαφάνισή της;

H μικρή Μαντλίν αγονείται από τον Μάιο του 2007...

Ο πρώην αρχηγός της Πορτογαλικής αστυνομίας, Κονσάλο Άμαραλ υποστηρίζει μέσα από το βιβλίο του, ότι οι γονείς σκότωσαν τη μικρή Μαντλίν και στη συνέχεια, έστησαν την απαγωγή της, για να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσουν τον νόμο.

Από πλευράς τους, οι γονείς της μικρής Μαντλίν εξοργισμένοι κατέθεσαν μήνυση εναντίον του Άμαραλμ, ταξίδεψαν από το Ρόθλευ της Αγγλίας, στη Πορτογαλία για να παραστούν στο δικαστήριο, ενώ κατά την έξοδο τους από το δικαστήριο, δήλωσαν έξαλλοι λόγω αναβολής της δίκης, για τέταρτη φορά.

Όπως δήλωσε η μητέρα της μικρής Μαντλίν «Αυτό που κάνει ο κύριος Άμαραλ είναι κομμάτι της στρατηγικής του. Εμείς πονάμε περισσότερο κάθε φορά που βρισκόμαστε εδώ, ενώ αγχωνόμαστε αφού πρέπει να εγκαταλείψουμε τα σπίτια μας και τα παιδιά μας για να παραστούμε στο δικαστήριο».

Με τη σειρά του ο πατέρας της μικρής Μαντλίν όπως διαβάζουμε στις fimes.gr ανέφερε «Αυτή η υπόθεση μετράει ήδη 5 χρόνια. Θέλουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη για την Μαντλίν και όχι για εμάς. Δεν θα σταματήσουμε. Θα συνεχίσουμε μέχρι να έλθει η δικαίωση».