HEADLINES
Loading...

«Απογειώθηκε» με το σκέιτμπορντ στο μετρό της Νέας Υόρκης (Βίντεο)

Ανεβαίνει στο σκέιτμπορντ και διασχίσει όλο τον υπόγειο της Νέας Υόρκης, περνάει μέσα από βαγόνια, μπαίνει σε διαδρόμους, κάνει στροφές και τελικά κατορθώνει να πηδήξει πάνω από τις γραμμές του μετρό και να φτάσει στην απέναντι… όχθη.

Ένας νεαρός έχει πάθος με το σκέιτμπορντ. Το όνομα του είναι Κόκι Λοάιζα και αποτέλεσε έμπνευση για έναν γνωστό σκηνοθέτη αρκετών βίντεο, ο οποίος έμαθε για τα κατορθώματα του και αποφάσισε να τον βάλει να κάνει νέα κόλπα. Ο Κόκι συμφώνησε και το μίνι φίλμ τον δείχνει να βρίσκεται στην πλατφόρμα της οδού 145 στο Χάρλεμ και να τραβά τα βλέμματα του κόσμου.

Η κάμερα τον ακολουθεί παντού μέχρι και τη στιγμή της μεγάλης… απογείωσης. Αν και οι πρώτες προσπάθειες δεν ήταν επιτυχημένες, καθώς έπεσε στις ράγες, τελικά τα κατάφερε και καταγράφηκε το μεγάλο άλμα του πάνω από τις γραμμές του μετρό, από τη μια πλευρά της πλατφόρμας στην άλλη. Το γύρισμα διήρκεσε κάποιες ώρες για να δημιουργηθεί το βίντεο «Tengu: God of Mischief», που ήδη έχει 118.066 like.

Όλη αυτή την ώρα τον νεαρό Λοάιζα απαθανάτιζε ο φωτογράφος Άλεν Γινγκ, όπως αναφέρει η Daily Mail. «Δεν ήμουν σίγουρος αν θα μπορούσε να κάνει το μεγάλο άλμα ο Κόκι. Ιδίως μετά την πρώτη αποτυχία, αλλά όταν τον είδα να προσγειώνεται με επιτυχία μετά, κατάλαβα ότι θα είναι εντυπωσιακό», λέει ο Γινγκ. Το βίντεο γυρίστηκε τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά κυκλοφόρησε τώρα. Πάντως, τα συναισθήματα του κόσμου, που παρακολουθούσε ζωντανά τα εντυπωσιακά κόλπα του νεαρού σκέιτερ, ήταν ανάμεικτα. «Άλλοι τρόμαξαν και φοβήθηκαν όταν τον είδαν και άλλοι ενθουσιάστηκαν», εξήγησε ο φωτογράφος.