HEADLINES
Loading...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η νικήτρια του "The Voice" κλείστηκε σε ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ!!!

Έβαλε ένα σκοπό στη ζωή της. Και γι’ αυτόν το λόγο μπήκε και σε μοναστήρι...

Τι γυρεύει μια νικήτρια talent show σε μοναστήρι; Όχι, δεν μιλάμε για την καλόγρια που μάγεψε όλο τον πλανήτη με τη φωνή της και θριάμβευσε στο ιταλικό «The Voice». Αναφερόμαστε στη νικήτρια του ελληνικού σόου. Κι όμως η Μαρία Έλενα Κυριάκου είχε κλειστεί για μέρες σε μοναστήρι, αναζητώντας ηρεμία ψυχής και ησυχία!

Σε αντίθεση με την Ιταλίδα καλόγρια, πάντως, η θριαμβεύτρια του ελληνικού «The Voice» δεν ήθελε να ακολουθήσει μοναχική ζωή. Η πίστη της στον Θεό είναι πάρα πολύ μεγάλη, όμως, για εκείνη η οικογένειά της και το τραγούδι είχαν πάντα την πρώτη θέση στην καρδιά της. Έτσι για χάρη της μουσικής έφυγε από το μοναστήρι.

Τι είχε συμβεί, τελικά; Η Μαρία Έλενα διάβαζε για ώρες προκειμένου να πετύχει στις εξετάσεις και να μπει στην αγαπημένη της σχολή, τη Φιλοσοφική. Ήθελε, λοιπόν, να μην υπάρχει απολύτως τίποτα που θα της αποσπούσε την προσοχή από τον μεγάλο στόχο. Γι’ αυτό και αποφάσισε να μπει σε μοναστήρι, προκειμένου να έχει απόλυτη ησυχία κι εκείνη ήρεμη να επικεντρωθεί στο διάβασμά της και να πετύχει την είσοδό της στο πανεπιστήμιο. Οι πρώτες μέρες κύλησαν όπως θα ήθελε η Μαρία Έλενα όμως η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη, αφού της έλειπε η μεγάλη της αγάπη, η μουσική. Και η αγάπη αυτή ήταν πολύ μεγάλη για να μείνει στο περιθώριο.

Για ένα κορίτσι που από 13 ετών ασχολήθηκε τόσο ενεργά με τη μουσική και το τραγούδι, αυτή η απόλυτη ησυχία κάπου την… τρέλανε. Έτσι αποφάσισε να φύγει και να επιστρέψει στο σπίτι της. Βέβαια ο μεγάλος στόχος της επιτεύχθηκε, αφού πέρασε στη Φιλοσοφική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και τα τελευταία χρόνια είχε ανοίξει το δικό της φροντιστήριο στην Κύπρο. Μέχρι που ήρθε το «The Voice» και άλλαξε όλη της τη ζωή.

Όλη η αλήθεια για την κόντρα με την Αρετή

Πόσο… ξαφνική ήταν η κόντρα της Μαρίας Έλενας Κυριάκου με την Αρετή Κοσμίδου; Μια κόντρα που βγήκε στην επιφάνεια από τη νικήτρια του «The Voice» η οποία είπε ότι η Αρετή δεν τη συγχάρηκε ποτέ για την πρώτη θέση που κατέλαβε. «Ενώ είχε την ευκαιρία να με συγχαρεί, δεν το έκανε. Δεν άκουσα κανένα “μπράβο” από την Αρετή ούτε στο παιχνίδι ούτε στη συνέχεια. Τη δικαιολογώ γιατί τη βραδιά του τελικού μπορεί να ήταν κουρασμένη ή απογοητευμένη. Ούτε εγώ έστρεψα το βλέμμα μου να τη χαιρετίσω ούτε εκείνη», ήταν τα λόγια της Κύπριας τραγουδίστριας. Η κόντρα των δύο κορυφαίων παικτριών του σόου βέβαια δεν ήταν μόνο λόγω του τελικού. Είχε ξεκινήσει από πολύ νωρίτερα, αφού και οι δύο ήταν από τα φαβορί του σόου και υπήρχε αντιπαλότητα μεταξύ τους. Η Μαρία Έλενα παραδέχτηκε άλλωστε ότι ποτέ δεν ήταν φίλες με την Αρετή. Ο Άλεξ Οικονόμου και ο Δήμος Μπέκε κατά πρώτο λόγο και ο Δημήτρης Φουρναράκης κατά δεύτερο ήταν οι φίλοι της στο «The Voice», ενώ η Αρετή έκανε πολλή παρέα με τον Γιούρι Μελικόφ και τον Τάσο Παναγιωτόπουλο.

Της ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πηγή: Περιοδικό YES!