HEADLINES
Loading...

Γιατί η Μαρία Ηλιάκη είναι έξαλλη με την Κατερίνα Καινούργιου;

Μπορεί η Μαρία Ηλιακή και η Κατερίνα Καινούργιου να φιλοξενήθηκαν για 5 ολόκληρα χρόνια κάτω απ την ίδια τηλεοπτική στέγη , όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έγιναν και κολλητές.

Οι δύο παρουσιάστριες συγκατοίκησαν με επιτυχία στην εκπομπή «Δέστε τους» και με όσο το δυνατόν λιγότερες μεταξύ τους προστριβές, όμως μόλις έπεσαν οι τίτλοι τέλους, τέλειωσε και η μεταξύ τους επικοινωνία.

Σήμερα λοιπόν η Μαρία είναι έξαλλη με την Κατερίνα και ο λόγος φυσικά είναι επαγγελματικός. Πριν ακόμη τελειώσει η σεζόν η Μαρία συζήτησε με το κανάλι 4 νέες δικές της ιδέες για πιθανές εκπομπές την επόμενη σεζόν: Μια πρωινή ψυχαγωγική για το Σαββατοκύριακο, μια εκπομπή τύπου Joy με μόδα και άλλες δύο ιδέες που τελικά δεν πήραν το πράσινο φως από τη διεύθυνση το καναλιού.

Η Κατερίνα αντιθέτως αξιοποιήθηκε με δική της καλοκαιρινή εκπομπή, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα λειτουργήσει σαν αναγνωριστική εκπομπή για να διαπιστώσουν τις δυνατότητες και τη δυναμική της παρουσιάστριας, ώστε το κανάλι να την εκμεταλλευτεί κατάλληλα τη νέα σεζόν.

Αυτό λοιπόν που εξόργισε τη Μαρία, σύμφωνα με πληροφορίες είναι ότι το concept της εκπομπής "Καλοκαίρι παντού" βασίζεται σε δύο δικές της ιδέες, που όμως συγχωνευτήκαν σε μια, για τις ανάγκες της νέας εκπομπής.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η ίδια η Μαρία, η οποία μάλιστα δήλωσε στο φιλικό της περιβάλλον ότι μετάνιωσε τρομερά που μοιράστηκε τις ιδέες της με τρίτους, αλλά πλέον είναι αργά.

Τώρα πώς μπορεί η Μαρία να γνωρίζει τι θα περιέχει μια εκπομπή που ακόμη δεν έχει κάνει πρεμιέρα είναι λίγο περίεργο, αλλά προφανώς και η ίδια θα έχει τις δικές της πληροφορίες. Η συνέχεια πάντως προβλέπεται συναρπαστική για το μέλλον και τις σχέσεις των δύο γυναικών.

queen.gr