HEADLINES
Loading...

Κίνα: Αστυνομικός ...πάρκαρε ανάμεσα σε δύο κτίρια. Στο δεύτερο όροφο!

Σίγουρα είναι το πιο… απίθανο σημείο στο οποίο έχει «παρκάρει» αυτοκίνητο της αστυνομίας!

Όπως σίγουρα ο οδηγός του θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

Η αλήθεια είναι πάντως πως και εμείς θα θέλαμε να μάθουμε πώς ο Park He κατάφερε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να σφηνώσει το αστυνομικό van ανάμεσα σε δύο κτίρια! Λεπτομέρεια; Κάπου ανάμεσα στον πρώτο και το δεύτερο όροφο!

Και όχι μόνο μάθαμε, αλλά θα σας λύσουμε και την απορία (στο περίπου)! Ο 35χρονος αστυνομικός επέστρεφε στο αστυνομικό τμήμα της επαρχίας Shandong, όταν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κατευθυνόμενο προς τα πάνω του. Τότε «έκοψε» απότομα το τιμόνι, με αποτέλεσμα να βρει σε ένα κολονάκι και να… πετάξει στην ταράτσα μιας μονοκατοικίας! Αφού έσπασε μια μεταλλική πόρτα, «επαναπαύτηκε» στην ασφαλή θέση της φωτογραφίας.

«Θα μπορούσε να πάει αριστερά ή δεξιά και επέλεξε λάθος! Έτσι, έπεσε στην οροφή ενός συγκροτήματος κατοικιών. Αν είχε πάει προς τα δεξιά η κατάληξη δεν θα ήταν και τόσο εντυπωσιακή», τόνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ως εκ θαύματος, κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο ο οδηγός ίσως χρειαστεί μερικά ακόμη μαθήματα οδήγησης πριν ξαναπιάσει τιμόνι.

Δείτε την εντυπωσιακή φωτογραφία με το κατόρθωμα του Κινέζου!