HEADLINES
Loading...

Αυτοκίνητο πάρκαρε στο... κεφάλι του (Βίντεο)

Είναι αληθινό και συνέβη… Φύλακα-άγγελο είχε ένας 25χρονος μεθυσμένος στην Πολωνία, ο οποίος γλίτωσε με ελαφρά τραύματα παρότι ένα αυτοκίνητο του πάτησε το κεφάλι!

Ο νεαρός είπε να πάρει έναν υπνάκο στη μέση του δρόμου, καθότι δεν άντεξε το ποτό. Μεθυσμένος λοιπόν, ξάπλωσε και κοιμήθηκε έξω από ένα μπαρ.

Ο Τζάρεντ Σαουίκιο ανέμελος δεν κατάλαβε τίποτα όταν ένα αυτοκίνητο άρχισε να κινείται προς τα πίσω και η ρόδα του πέρασε πάνω από το κρανίο του. ο οδηγός –όπως και ένας υπάλληλος του κοντινού μαγαζιού- δεν είχαν αντιληφθεί τι έγινε, καθότι ο πρώτος δεν είχε δει καν τον 25χρονο μεθυσμένο που είχε κάνει το δρόμο… κρεβάτι του.

Εκείνος, ξύπνησε όταν το αμάξι πάρκαρε πάνω από το κεφάλι του, αλλά δεν κουνήθηκε από τη θέση του. Ο οδηγός του μπλε αμαξιού προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του και τότε αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Η αστυνομία βρέθηκε επί τόπου –όπως αναφέρει η Daily Mail- και επιβεβαίωσε το σοκαριστικό συμβάν, τονίζοντας αργότερα ότι ο νεαρός Πολωνός έφερε μόνο ελαφρά τραύματα. «Ήταν τυχερός, τη γλίτωσε», είπαν οι αστυνομικοί.

Ο ίδιος αφότου νοσηλεύτηκε για ένα βράδυ ομολόγησε ότι «είχα φύλακα-άγγελο, ο οποίος μου είπε με όλο αυτό ότι πρέπει να κόψω το ποτό».