HEADLINES
Loading...

Μεταμφιέστηκαν σε ήρωες του Game of Thrones για την τελετή του γάμου τους (Βίντεο)

Πολλά είναι τα ζευγάρια που γίνονται εκκεντρικά την ημέρα του γάμου τους όμως η περίπτωση του Daren Prew και της Kerry Ford από το Χέρεφορντ της Μεγάλης Βρετανίας ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Το εν λόγω ζευγάρι επέλεξε για την ημέρα του γάμου του να κάνει μια τελετή εμπνευσμένη από την αγαπημένη του σειρά που είναι το Game of Thrones.

Το μυστήριο τελέστηκε στο κάστρο Eastnor Castle Ledbury που βρίσκεται κοντά στο Herefordshire.Ο γαμπρός ντύθηκε Jon Snow ενώ η νύφη επέλεξε να ντυθεί Daenerys Targaryen, που ήταν άλλωστε και ο αγαπημένος της χαρακτήρας της δημοφιλούς σειράς.

Ο γαμπρός έφτασε στην τελετή με δυο άγρια σκυλιά και η νύφη με ένα άσπρο άλογο ως άλλη Targaryen. Η τελετή έμοιαζε περισσότερο με παράσταση παρά με γάμο ενώ το ζευγάρι κέρδισε την συγκεκριμένη τελετή σε διαγωνισμό.




Η νύφη δήλωσε στη Daily Mail «Ημουν στο Facebook ένα βράδυ και είδα μια διαφήμιση που αναζητούσε ζευγάρια που θα επιθυμούσαν να παντρευτούν αλά Game of Thrones. Το ανέφερα στο Darren, αλλά μου απάντησε «Ποιος στο καλό θα το έκανε αυτό; Λίγο μετά η Kerry δήλωσε συμμετοχή χωρίς να πει τίποτα στον Darren και έτσι κατέληξαν να παντρεύονται μεταμφιεσμένοι.



Η νύφη δήλωσε στο ίδιο δημοσίευμα της Daily Mai «Ήταν καταπληκτικό, ήταν σαν να παντρευρευόμουν τον Jon Snow. Ήταν πολύ περίεργο και σουρεαλιστικό».



Η Kerry Ford ασχολείται επαγγελματικά με την ζαχαροπλαστική και πέρασε δύο εβδομάδες δημιουργώντας μια περίτεχνη γαμήλια τούρτα, η οποία όπως θα ήταν αναμενόμενο είχε θέμα τη σειρά Game of Thrones.