HEADLINES
Loading...

Βρετανή, γυναίκα στρατιωτικού, έχει τα μεγαλύτερα στnθn της Αγγλίας

Έναν έξυπνο τρόπο για να αποσβέσει την «επένδυσή» της ύψους 10.000 ευρώ προκειμένου να μπορεί σήμερα να υπερηφανεύεται ότι είναι η Βρετανή με τα μεγαλύτερα στnθn βρήκε η 34χρονη Ντέμπι Ντελαμάρ: πουλάει τις φωτογραφίες της στο τουίτερ αντί 44 ευρώ.

Τα στήθη της Ντέμπι είναι πλέον μεγέθου 30ΚΚ που σημαίνει ότι περιέχουν 2,8 κιλά σιλικόνης και ζυγίζουν 3,17 κιλά. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα στήθη της ζυγίζουν όσο ένα Xbox 360, ένας γερμανικός ποιμενικός τριών μηνών ή οχτώ μπάλες του ράγκμπι.

Η Ντέμπι υποβλήθηκε στην τελευταία επέμβαση τον περασμένο Μάιο σε νοσοκομείο του Λονδίνου μολονότι οι περισσότεροι γιατροί της αρνήθηκα να προχωρήσουν σε νέα μεγέθυνση του στήθους της.

H Ντέμπι έχει πιστούς φίλους στο τουίτερ και δέχεται εκατοντάδες μηνύματα καθημερινά. Οι δυό κόρες της Σίαν, 15 ετών και Κάτι, 12 ετών, έχουν άλλη άποψη για τις πράξεις της μητέρας τους. «Η μεγάλη μου κόρη πιστεύει ότι όλο αυτό είναι εκπληκτικό και θέλει να γίνω διάσημη αλλά η μικρότερη είναι πιο συνεσταλμένη και ενοχλείται» αναφέρει η Ντέμπι.

«Ξέρω ότι δεν είμαι η συνηθισμένη σύζυγος στρατιωτικού ή η συνηθισμένη μητέρα αλλά δεν πληγώνω κανέναν», δηλώνει. Δουλεύει σε εργοστάσιο ανταλλακτικών αυτοκινήτων και αναγκάζεται να στέκεται πίσω από την γραμμή παραγωγής, λόγω του υπερβολικού στήθους.

«Οι άνθρωποι με κοιτούν περίεργα αλλά το διασκεδάζω. Μου αρέσει το ψεύτικο look και θέλω το στήθος μου να είναι όσο γίνεται μεγαλύτερο».