HEADLINES
Loading...

Στα… σαγόνια του Σουάρες (Βίντεο)

Η εικόνα μπορεί να προκάλεσε σοκ θυμίζοντας κάτι από… Μάικ Τάισον, αλλά λίγο αργότερα άρχισε η πλάκα. Ο Λούις Σουάρες δαγκώνοντας τον Τζόρτζιο Κιελίνι στη διάρκεια της αναμέτρησης της Ουρουγουάης με την Ιταλία, προκάλεσε «πανικό» στο διαδίκτυο και δη στα social media.

Οι χρήστες του tweeter… έγραψαν, παρουσιάζοντας τον Ουρουγουανό ως Δράκουλα, ως Χάνιμπαλ, ακόμη και ως πρωταγωνιστή στα «Σαγόνια του καρχαρία», με τον ίδιο να παίζει τον ρόλο του… σαγόνια. Και όχι μόνο σε φωτογραφία, αλλά και σε βίντεο που έφτιαξε χρήστης του ίντερνετ.

Ωραία ήταν και διάφορα σχόλια που έγιναν στο tweeter. «Ε, Σουάρες αν πεινάς γιατί δεν δαγκώνεις κάτι πραγματικά νόστιμο», γράφει κάποιος προσθέτοντας τη φωτογραφία ενός λαχταριστού πιάτου με κοτόπουλο, ενώ ένας άλλο χρήστης tweet-άρει: «Επιβεβαιωμένο. Ο Λούις Σουάρες δάγκωσε τον Κιελίνι» και από κάτω φαίνεται μια οδοντοστοιχία.

Οι φωτογραφίες που δημιούργησαν και ανέβασαν χρήστες του διαδικτύου μόνο γέλιο μπορούν να προκαλέσουν, καθώς διακωμωδούν την κίνηση του… ασυγκράτητου Σουάρες. Μάλιστα, σε μία από αυτές πήρε και το βραβείο της καλύτερης δαγκωματιάς... μια χρυσή μασέλα. Δείτε τις…