HEADLINES
Loading...

«Βουρ για Κόστα Ρίκα και βλέπουμε»

Η Αγγελική Αντριάνα έγινε γνωστή από την εμφάνισή της στο Euro το 2012. Είναι η ξανθιά οπαδός της Εθνικής με τα καταγάλανα μάτια, η οποία από ένα τυχαίο πλάνο του σκηνοθέτη στις κερκίδες των γηπέδων, απασχόλησε με την εμφάνισή της.

Συνέντευξη στη Βάσω Ασμανίδου

Η 28χρονη σήμερα αισθητικός που κατοικεί στην Καλαμπάκα θεωρήθηκε ως η πιο φανατική αλλά και σeξι οπαδός της χώρας μας και η εμφάνισή της αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Η Αγγελική Αντρινά μίλησε στο newsbeast.gr για την ιστορική πρόκριση της χώρας μας στους 16 του Μουντιάλ, σχολίασε τον αγώνα με την Κόστα Ρίκα και αποκάλυψε ότι πήγε στο γήπεδο για πρώτη φορά στο Euro.

- Πώς είδες τον αγώνα της Εθνικής μας ενάντια στην Ακτή Ελεφαντού;
«Φυσικά και τον παρακολούθησα. Θεωρώ ότι οι παίκτες μας τα πήγαν πάρα πολύ καλά. Ο αγώνας είχε μεγάλη αγωνία και αυτό ήταν που μας κράτησε όλους στις οθόνες. Έβλεπα τον αγώνα με τους φίλους μου και χαρήκαμε όλοι πάρα πολύ. Πάντως, πίστευα από την αρχή ότι θα περάσουμε στους 16 του Μουντιάλ».

- Ποιες είναι οι προβλέψεις σου στον αγώνα της Κυριακής με την Κόστα Ρίκα;
«Ελπίζω σε πρόκριση με την Κόστα Ρίκα. Πιστεύω ότι το ματς θα έρθει ισόπαλο και θα κριθούμε στα πέναλτι. Στη μάχη που θα δοθεί εκεί, πιστεύω ότι θα βγούμε νικητές. Οπότε, βουρ για Κόστα Ρίκα και βλέπουμε».

- Ήσουν πάντα δίπλα στις προσπάθειες της Εθνικής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2012. Ποιοι ήταν οι λόγοι που δεν πήγες στο Μουντιάλ της Βραζιλίας;
«Δε μπορούσα να λείψω από τη δουλειά μου αυτό τον καιρό για να πάω να δω την Εθνική. Όμως, μία ακόμη αλήθεια είναι ότι η Βραζιλία είναι πολύ μακρινός και ακριβός προορισμός, ακριβότερος από την Πολωνία».

- Το 2012 έγινες γνωστή ως η πιο όμορφη φανατική οπαδός της Εθνικής
«Η εξωτερική εμφάνιση έπαιξε ρόλο στη δημοσιότητα που δόθηκε στο πρόσωπό μου. Γιατί δεν μπορώ να πω ότι είμαι και γνώστης της μπάλας. Μου άρεσε να βλέπω ποδόσφαιρο, όπως επίσης αρέσει και σε πολλές γυναίκες. Δεν ξέρω τα πάντα για τη μπάλα όμως».


- Πότε άρχισες να παρακολουθείς ποδόσφαιρο;
«Στην τηλεόραση έβλεπα από μικρή. Πρώτη φορά όμως πήγα σε γήπεδο για να δω αγώνα στο Euro».

- Ποιος σε παρότρυνε να πας τότε στο γήπεδο;
«Ήταν ευκαιρία για μένα. Οι γονείς μου είναι από την Πολωνία και ήταν συνδυασμένες διακοπές με το Euro. Έτσι πήγα».

newsbeast.gr