HEADLINES
Loading...

Τετράχρονη... ντετέκτιβ εξιχνίασε τη διάρρηξη!

Η τετράχρονη Άμπι από την Ουάσινγκτον, μπορεί να μην πηγαίνει ακόμη σχολείο, αλλά είναι τόσο έξυπνη που με τη δική της μαρτυρία βοήθησε την αστυνομία να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από τη ληστεία που σημειώθηκε στο σπίτι της. «Εγκέφαλος» της διάρρηξης δεν ήταν άλλη από την 17χρονη μπέιμπι σίτερ της μικρής.

Η 17χρονη μαζί με δύο φίλους της οργάνωσε το όλο σχέδιο προκειμένου να κλέψει χρήματα και αντικείμενα από το σπίτι της τετράχρονης.

Όταν έφτασε η αστυνομία, η μπέιμπι σίτερ παριστάνοντας την τρομαγμένη, τους είπε ότι δύο ένοπλοι άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι για να το ληστέψουν.

Ωστόσο, όταν οι αστυνομικοί μίλησαν με την τετράχρονη, εκείνη τους αποκάλυψε ότι οι ληστές καθοδηγούνταν από τη 17χρονη.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης η μπέιμπι σίτερ «έσπασε» και παραδέχθηκε ότι αυτή είχε συμφωνήσει να διαρρήξει την κατοικία των γονιών της Άμπι με τη βοήθεια του 16χρονου φίλου της και ενός 18χρονου γνωστού της νεαρού.

Η Άμπι εμφανίστηκε στην εκπομπή Fox News και δήλωσε ότι η περασμένη Τετάρτη ήταν «η χειρότερη μέρα της ζωής της», αλλά νιώθει ηρωίδα, γιατί χωρίς τη βοήθειά της η αστυνομία δεν θα είχε εξιχνιάσει την υπόθεση.

Η μπέιμπι σίτερ και οι συνεργοί της θα δικαστούν με τις κατηγορίες της διάπραξης κλοπής, διάρρηξης και ληστείας, ενώ η Άμπι δηλώνει χαρούμενη που πήρε πίσω τον κουμπαρά της.