HEADLINES
Loading...

Μοντενέγκρο: Έχω κοιμηθεί με πάνω από 10.000 άνδρες

Η Γκουίνεθ Μοντενέγκρο είναι μια δυναμική επιχειρηματίας με πλούσιο παρελθόν, που άνετα θα μπορούσε να γίνει βιβλίο ή κινηματογραφική ταινία.

Κι αυτό γιατί όπως αποκάλυψε η ίδια, πριν στραφεί στον χώρο των επιχειρήσεων, υπήρξε συνοδός πολυτελείας, κάνοντας… θραύση, μιας και έχει κοιμηθεί με 10.091 άνδρες.

Επί 15 χρόνια η Αυστραλή Γκουίνεθ προσέφερε απλόχερα τον… έρwτα, με το αζημίωτο φυσικά, αφού για κάθε συνεύρεση χρέωνε από 500 έως 1.000 δολάρια.

Όπως εξομολογήθηκε μάλιστα η ζωή της τότε ήταν γεμάτη sεx, αλκοόλ και ναρκωτικά, φτάνοντας αρκετές φορές στα άκρα.

Μην φανταστείτε όμως ότι απολάμβανε τη ζωή που έκανε.
Αντίθετα, όπως είπε, μεγάλωσε σε μια άκρως χριστιανική και συντηρητική οικογένεια, ενώ σε πάρα πολύ μικρή ηλικία έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, με αποτέλεσμα να μην έχει καθόλου αυτοεκτίμηση. Πότε όμως αποφάσισε να γυρίσει σελίδα και να κλείσει την πόρτα της βιομηχανίας του sεx; Πριν από τρία χρόνια, στα 33 της όταν μετά από ένα σοβαρό τροχαίο αναγκάστηκε να πει την αλήθεια στους γονείς της.

Εκείνοι αποδέχθηκαν την επιλογή της, όμως η Γκουίνεθ υποσχέθηκε στον εαυτό της ότι θα αλλάξει ζωή. Πλέον έχει ξεκινήσει την δική της επιχείρηση που δεν έχει καμία σχέση με το sεx και κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον.Το μόνο που την συνδέει πλέον με το παρελθόν είναι το βιβλίο που έγραψε πρόσφατα και στο οποίο διηγείται πιπεράτες ιστορίες της άγριας νιότης της.