HEADLINES
Loading...

Έριξε δέντρα και παρέσυρε σκάφη ο αέρας στο Βόλο

Σε τουλάχιστον 40 περιπτώσεις χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική για να απομακρύνει πεσμένα δέντρα από τους δρόμους του Βόλου. Μάλιστα, λόγω του δυνατού αέρα που επικρατούσε στην περιοχή, δύο σκάφη λύθηκαν από τους κάβους τους και χάθηκαν στην ανοιχτή θάλασσα.

Η περιοχή του Βόλου αντιμετώπισε το μεγαλύτερο πρόβλημα από τους δυνατούς ανέμους, όπως αναφέρει το myvolos.net. Δέντρα έσπασαν και έπεσαν στη μέση του δρόμου, σκουπίδια και άλλα αντικείμενα παρασύρθηκαν και η κυκλοφορία στους δρόμους διεκόπη σε πολλές περιπτώσεις.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από χθες το βράδυ βρισκόταν σε ετοιμότητα και επενέβη σε τουλάχιστον 40 περιστατικά, κυρίως στη Νέα Δημητριάδα, τον Άναυρο, την Ανάληψη και στο δρόμο Λαρίσης – Διμηνίου για να κόψει και να απομακρύνει δέντρα που είχαν πέσει στο οδόστρωμα, καθιστώντας αδύνατη την κυκλοφορία.

Το πρόβλημα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου εντοπίστηκε κυρίως μέσα στο Βόλο, ενώ δεν σημειώθηκαν μεγάλες ζημιές, ούτε στη Νέα Ιωνία, ούτε και σε άλλες δημοτικές ενότητες, όπως έχει γίνει γνωστό.