HEADLINES
Loading...

Γαλλία: Άλλη μια ερωμένη για τον Ολάντ

Καζανόβας αποδεικνύεται ο κατά τα άλλα ''πρόεδρος νορμάλ'' Φρανσουά Ολάντ στη Γαλλία, ο οποίος διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του πιο... άτακτου ηγέτη στην ιστορία της χώρας του.

Έπειτα από τις φήμες για επισημοποίηση του ειδυλλίου του με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ τον ερχόμενο Αύγουστο, το περιοδικό «Closer»- το οποίο ήταν το πρώτο που είχε αποκαλύψει με φωτογραφικά ντοκουμέντα τα «πηγαινέλα» του Ολάντ πάνω στη βέσπα στην ερωτική του φωλιά με την ηθοποιό- αναρωτιέται σε σημερινό του άρθρο αν θα πρέπει να τον ανακηρύξει σε «βασιλιά των Καζανόβα».

Ο λόγος δεν είναι άλλος από μια νέα αποκάλυψη-φωτιά για την ερωτική του ζωή. Η εφημερίδα «Le Parisien» αναφέρεται σε ένα άλλο ειδύλλιο του Γάλλου ηγέτη. Αυτό με τη σημερινή του σύμβολο σε θέματα αθλητισμού, τη γοητευτική δημοσιογράφο που παραιτήθηκε από το «Canal+» για να δεχθεί την πρόταση του Φρανσουά Ολάντ λίγο πριν από τον ανασχηματισμό, Ναταλί Ιανέτα.

Μια παλιά ιστορία

Η σχέση του Ολάντ με την Ιανέτα είναι μια «παλιά ιστορία» -όπως αναφέρει το «Closer»- που μετρά 12 χρόνια. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί τον Απρίλιο του 2002, όταν η Ιανέτα μαζί με άλλους συναδέλφους της διαμαρτύρονταν για τις μειώσεις των μισθών των εργαζομένων στο «Canal+». Τότε, γνώρισε τον Ολάντ ο οποίος βρισκόταν στη θέση του γενικού γραμματέα του γαλλικού σοσιαλιστικού κόμματος. Αυτό που τους ένωσε αρχικά ήταν η αγάπη τους για το ποδόσφαιρο αναφέρει το περιοδικό, ενώ η σχέση τους χαρακτηρίζεται από τον αρθρογράφο «παθιασμένη». Ωστόσο, το περιοδικό ξεκαθαρίζει πως οι δυο τους έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια.

Μάλιστα, η 42χρονη δημοσιογράφος έσπευσε να ξεκαθαρίσει τη σχέση της με τον Γάλλο πρόεδρο, παραχωρώντας συνέντευξη στο «Paris Match», το περιοδικό που διευθύνει η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ. Η Ιανέτα μεταξύ άλλων, απάντησε στις επικρίσεις συναδέλφων της περί «προδοσίας», λέγοντας πως «δεν πρόδωσα κανέναν, απλώς ήθελα να κάνω κάτι άλλο στην καριέρα μου», ενώ πρόσθεσε: «Όταν σε καλεί ο Γάλλος πρόεδρος, δεν λες όχι».

newsbomb.gr